Wednesday, December 9, 2009

Tongkat Sakti




Penat



Ke Hospital Serdang





Main Pintu






1






Baju Tido Baru






Dah malam kenala pakai baju tido... ibu beli lima pasang... hmmm puasla asyraf tido...

Entah apa tajuk entah




entah... tak tau nak cita apa... layan jelah gambaq ni..

Jom Jenjalan ke Opis Ibu...



Salam semua... dah lama tak update blog ni... sebok kemain... ni pun menyelit jap... kali ni n3 masa gi opis ibu... opis ibu kat mines resort city... susah kemain na masuk opis dia banyak tul guard dia... parking lak jauh... huh patutla org2 kat opis ibu tu semuanya kurus.. tapi apapun ibu nampak cam suka jer opis dia ni... mungkin sebab ada opis tayangan unggul kat sini... leh jumpa artis popular... yang tak popular pun banyak gak.. ibu selalu citer pasal artis yang dia jumpa kat ayah... jeles jap ayah dibuatnya.... tapi time ni asyraf gi time cuti.. so takderla peluang nak jumper artis2... tapi bkn asyrafla.. ayh ni excited sgt... ;p