Thursday, February 3, 2011

Kisah Rasamas

Rasamas
Lot LG 04, Lower Ground Floor, Alamanda Putrajaya Shopping Centre, Parcel Z, Precint 1, 63000, Putrajaya,
Wilayah Persekutuan

Tel/Fax :888- 93604
Business Hours : 10:00am - 10:00pm

Kasi promo restoren makanan segera nih... cam best jer.... ala2 kedai nasik ayam... tapi wife aku kata sodap... so ari tuh tryla makan kat sini... bawak pak sutam sekali yang kebetulan datang kat umah ari tuh.. masuk jer res ni memang kagum ngan dekorasinya... wah kaget seketika dibuatnya.... memang uihhh... susah nak explain.... so aku tak explainla yerk... asyraf didudukan di KERUSI KHAS... cam best jer bunyi kerusi dia... baby chair da... mula² ok jek.... pas tu... nak syik mak... nak syik mak... pastu..... tgk bwh.... bawah la sameon... yang ko pegi tengok atas tu pahal... bertindak ikut arahan....





Mula² besar... pastu besar lagi.... lagi besar.... lepas tu kecik sikit....
Lagi kecik.... lagi lagi kecik.... kecik²².............................



Tara.... makanan dah sampai... kasi suap itu dalam mulut itu dia.. terus diam... lapar rupanya... he he.....
Nilah antara menunya... nasik ayam sedap.... ayam tu kira sekor... tapi ada dua perisa... percik ngan belek peper... tapi aku lagi suka itu belek paper juga... sedap bangat sih... ayuh dong kasi perabis itu ayam.. antara side dish dia macam kat bawah nih...
nampak menyelera kan.... sup dia pun sedap jugak... terasa keayaman sup dia... sebab sup ayam pun...
yang ni plak ala2 popiah... aku pun dah tak ingat inti apa... tapi ada inti la... hmmm kena pergi balikla jwbnya... lepa makan kena minum... tgk jelah aksi asyraf minum... layannnnn.....



Pose mata tuh... tak tahan....

No comments:

Post a Comment