Wednesday, October 5, 2011

Selamat Hari Raya

Salam semua.. kepada pengunjung setia blog nih... ada ker yang masih setia walaupun dah bersawang blog nih tidak berhupdate... sempena dah menyambut raya sebulan yang lepas... ana nak mintak mahap pada ante-ante semua jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan ini.. nak buat open house pun macam dah tak relevan... kang korang kata open house depavali.. yelah en. prakash dah nak selebrate raya dia pun... So tunggu raya haji.. kot2 dapat daging korban pree... bleh gak direndangkan... ko ni mail.. asal nak pree jer... ko tuh bila nak korbannye... kalo dah berezi lebih sikit tu korbankanla.. skrang kan dah ada ezy korban.. cam iklan kat ikim.fm tuh...

Abon ckp : internet abg haji ada lagi.
Abg hj pulak : Ada. Kenapa?
Abon ckp balik: Ingatkan dah kena potong. Kalo cam tu layari saje http://www.ezqurban.org/

Ha tujelah nak iklan pun... sekarang nipun kan dah nak masuk musim haji... haji haji haji mustafa pun nak gi haji lagi.. mau serban pat lapis dia pakai balik haji kang.. kepada rakan ana yang pergi haji tahun ni ana ucapkan semuga mendapat haji yang mabrur.. Amin...

Kembali Nanti!

No comments:

Post a Comment